به گزارش خبرگزاری مهر، سید جعفر تشکری هاشمی با اشاره به مشکلات وساختار نامناسب راه آهن فعلی گفت : مسلما ساکنین مناطقی که راه آهن از مناطق مسکونی آنان عبور می کند از این گسست راضی نیستند.
تشکری هاشمی افزود: مسلما ساکنین این مناطق ازآلودگی دود دیزل ها ناراضی بوده و خواستار شرایط بهتر اجتماعی و زیست محیطی هستند.
وی با تاکید برنارضایتی مردم از شرایط فعلی راه آهن افزود: آیا زمانی که مسافری از ایستگاه راه آهن پیاده شده و با مشقت زیاد به دنبال وسسله نقلیه عمومی حرکت می کند، شرایط ما ایده ال است یا زمانی که قطارهای ما زیر زمین تجمیع شده و مسافر را در فرایند حمل ونقل پاک به ایستگاه مترو می رساند؟
به گفته معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، مردم از دسترسی کم ،آلودگی محیط زیستی وصوتی به واسطه شرایط نامناسب ایستگاه راه آهن رنج می برند .
تشکری هاشمی با اشاره به گزینه های رو به رو برای حل این مشکل گفت :یا باید بپذیریم راه آهن به مناطق دور دست تری که به زندگی مردم آسیبی وارد نکند؛برود یا راه آهن فعلی ارتقا کیفیت داده و آن را در زیرزمین با شبکه بزرگ مترو تهران تجمیع کنیم.
وی با اشاره به نظرات گوناگون درباره جابه جایی راه آهن گفت :به نظرم این نوع نگاه به مسئله حمل و نقل سلیقه ای نیست بلکه تجربه های مشابهی زیادی در دنیا وجود دارد که ما را در این زمینه راهنمایی می کند.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به این تجربیات مشترک گفت :درهمه جای دنیا با ارتقای تکنولوژی و شبکه یکپارچه راه آهن با مترو را ساماندهی کرده و با طراحی ایستگاه هایی مشترک که مترو و خطوط برون شهری با یکدیگر تقاطع دارند ،شرایط ایده آلی برای شهروندان خود فراهم کردند.
تشکری هاشمی با اشاره به عمر ۱۵۰ ساله قطارها در دنیا گفت :باوجود هزاران تجربه مشترک در دنیا ما نباید به دنبال کشفیات جدیدی در این حوزه باشیم و باید بهره گیری از نظرات علمی حمل و نقلی و تجربه های مشابه مشکلات خود را حل کنیم.
وی خاطر نشان کرد: اگر در شرایط فعلی کیفیت راه آهن تهران ارتقا پیدا نکند و آلودگی محیط زیستی و صوتی ناشی از راه آهن وجود داشته باشد قطعا جابه جایی ایستگاه راه آهن به همراه دسترسی همزمان به شبکه مترو،گزینه بهتری است.
نظر شما